X

 

 

In samenwerking met

Veel gestelde vragen

Welke producten hebben jullie?

Onze producten variëren ontzettend! We hebben drop, schepsnoep, toffees en lollies. Heerlijk toch?

Ik mis een product!

Je mist een product? Geen nood!
Het kan natuurlijk zijn dat we een product wat je graag zou eten, niet in onze shop staat. Benader ons even via het contactformulier, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Kan ik meer informatie over de producten krijgen?

We bieden zoveel mogelijk productinformatie op de website aan, maar natuurlijk kan het voorkomen dat je meer wilt weten. Zeker als je wellicht een allergische reactie kan krijgen. Neem gerust contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk meer informatie sturen.

Hoe bestel ik bij Snoeptastisch!?

Bestellen bij Snoeptastisch! is heel simpel. Zoek je favoriete snoep uit en stop dit in je snoepmandje. 

Houd daarbij rekening met je intolerantie of voorkeur om lekker suikervrij te snoepen.

 

Hoe weet ik welk snoepje ik mag eten?

Niets is vervelender dan het eten van een snoepje wat je niet mag hebben, dat snappen wij. We proberen bij elk artikel nauwkeurig weer te geven wat je mag eten. Twijfel je? Neem gerust contact op met ons, via de chat of via het contactformulier.

Hoe kan ik betalen

Aan het einde van het bestelproces kan je de betaling voltooien. Dit gaat door middel van een iDeal betaling. Wel zo veilig en wel zo makkelijk! Tegenwoordig betaal je iDeal nog sneller met je mobiele telefoon, ideaal dus!

Kan ik met creditcard betalen?

Bij ons kan je betalen met iDeal. Wellicht voegen we hier in een later stadium creditcards nog aan toe, maar voor nu werken we met iDeal.

Hoe snel heb ik mijn pakje in huis

Wij proberen zo duurzaam mogelijk met je pakje om te gaan. Dit houdt in dat het kan zijn dat we je bestelling kunnen afleveren in een 'brievenbus pakje'. Op zondag en maandag wordt er niet door PostNL bezorgd, dus dan zal je tot dinsdag moeten wachten. In het geval van de andere dagen, mag je er vanuit gaan dat we de volgende dag leveren, indien je vóór 16:00 uur hebt besteld. 

Moet ik thuis zijn om het pakketje te ontvangen?

Het kan zijn dat je order verpakt is in een 'brievenbus pakje', handig! Want voor zo'n pakje hoef je niet thuis te blijven, hij past precies in je brievenbus. We verzenden tot 600 gram in een brievenbus pakje, dus is je bestelling groter dan wordt het verstuurd middels pakketpost. Hiervoor moet je wel thuis zijn, of wellicht nemen je buren het pakje aan.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Omdat de tarieven voor verzending specifiek per land zijn, bieden we dat (nog) niet standaard op onze webshop aan. Maar....van snoep moet je overal ter wereld kunnen genieten, dus neem even contact met ons op als je een bestelling naar het buitenland wil laten verzenden. We helpen je graag!

Hoe zit het met verzendkosten?

Natuurlijk worden jullie pakketjes thuisbezorgd, hier rekenen we een kleine vergoeding voor van EUR 4,19. Vanaf 700 gram zullen we de order met pakketpost van PostNL sturen. Tot 700 gram versturen we in een 'brievenbus pakje'.

 

Ik heb een klacht, wat nu?

Ai! Vervelend zeg, je bent niet tevreden. Natuurlijk willen wij er alles aan doen om je alsnog een goed gevoel te geven. Neem contact met ons op via ons klachten formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nemen jullie snoep terug?

We hebben over het algemeen te maken met producten die erg gevoelig zijn voor kruisbesmetting en dat is weer een nadeel voor onze klanten. Vandaar nemen we geen producten terug. Heb je toch een klacht, neem gerust contact met ons op en we proberen het samen op te lossen, moet lukken toch?

Waar komt Snoeptastisch! vandaan?

Snoeptastisch! is ontstaan als een mooie winkel in het centrum van Zwolle. Na 2 jaar hebben we de winkel verlaten en deze mooie webshop gebouwd, waar we enorm trots op zijn natuurlijk! Een deel van onze historie vind je terug op Instagram.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Natuurlijk hebben we ook algemene voorwaarden (klik), zo hoort dat bij een webwinkel. Maar neem altijd even contact met ons op, we kunnen een boel regelen, mocht dat nodig zijn!