Kinderen en gezond snoepen..... Gaat dat wel samen?

dinsdag 23 april 2019

Voor kinderen
Voor kinderen is het erg belangrijk om te kunnen snoepen. Het valt prima uit te stellen, maar vroeg of laat zullen ze er toch nog vragen, al dan niet door anderen; op school, op de opvang, op de sportclub of tijdens een verjaardagsfeestje. Snoep is een traktatie en altijd een leuke belevenis. Welk snoepje zal ik kiezen? Een gekleurd snoepje, een dropje. Een groot snoepje of een kleintje. Eentje waar je lekker lang van kan genieten of waar je zo meer klaar bent? Elke keer weer anders.

Voor ouders
Als ouders wil je graag het beste voor je kind. Gezondheid, gezelligheid en verantwoord eten en drinken zijn zaken waar je als ouders vaak mee bezig bent. Je wilt graag dat je kind geniet maar ook gezond blijft. Een dilemma. 

Het is nog eens extra belangrijk als je kind een allergie of dieet volgt. We weten als geen ander hoe belanrijk het is om rekening te houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden bij een dieet of allergie. Wel snoep kan ik wel eten bij een lactose allergie, welk snoep mag ik wel hebben als ik een glutenvrij dieet volg?

Als online winkel zijn we gespecialiseerd in suikervrij snoep en snoep passend bij dieeten of allergieën. We hebben al onze producten zorgvuldig in de diverse categorieën onder verdeeld en al onze producten bevatten een overzicht van alle ingrediënten en voedingswaarden.

Heb je een allergie of dieet en weet je niet precies welk snoep daar bij past? Bel of mail ons, we helpen je graag op weg. Tenslotte moet snoepen een plezierige belevenis zijn en willen we allemaal kunnen genieten van dat ene heerlijke dropje of snoepje.